Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g140g489kcal16.4g101.5g2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g200g70kcal2g13g1g0g
Herkkusieni 40g6.4kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g60g8.4kcal1.1g0.2g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 40g69kcal3g0.9g6g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 40g91kcal5.6g0.7g7.2g0g
Pesto (Pirkka)6g35kcal0.3g0.2g3.7g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa80g240kcal18.4g0g18.4g0g
Broilerifileesuikale (Atria)120g132kcal27.6g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1452g2281kcal150.4g233.2g82.4g1.8g
Valittu annoskoko726g1140kcal75.2g116.6g41.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna363g570kcal37.6g58.3g20.6g0.5g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527