Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g175g611kcal20.5g126.9g2.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g250g88kcal2.5g16.3g1.3g0g
Herkkusieni 50g8kcal1g0.1g0.2g0.7g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g75g11kcal1.4g0.3g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 50g87kcal3.8g1.1g7.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 50g114kcal7g0.8g9g0g
Pesto (Pirkka)7.5g44kcal0.3g0.3g4.6g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Broilerifileesuikale (Atria)150g165kcal34.5g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1815g2851kcal188g291.6g103.4g2g
Valittu annoskoko908g1426kcal94g145.8g51.7g1g
Annoskoko puolitettuna454g713kcal47g72.9g25.9g0.5g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527