Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%250g425kcal50g0g25g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino250g850kcal57.5g132.4g9.2g15g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 400g135kcal12.2g19.6g0.4g0g
Ketsuppi, Felix25g23kcal0.2g5.2g0.1g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g50g140kcal9.5g0g11g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g25g90kcal7g0.5g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Korppujauho 10g37kcal1g7.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2344g3607kcal291g341.2g116.2g34.6g
Valittu annoskoko1172g1804kcal145.5g170.6g58.1g17.3g
Annoskoko puolitettuna586g902kcal72.8g85.3g29.1g8.7g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649