Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%312g531kcal62.5g0g31.2g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino312g1062kcal71.8g165.6g11.6g18.7g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 500g169kcal15.3g24.5g0.5g0g
Ketsuppi, Felix31g28kcal0.3g6.6g0.2g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g63g175kcal11.9g0.1g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g31g113kcal8.7g0.6g8.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 75g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2930g4509kcal363.6g427g145.4g43.2g
Valittu annoskoko1465g2255kcal181.8g213.5g72.7g21.6g
Annoskoko puolitettuna733g1127kcal90.9g106.8g36.4g10.8g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649