Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%375g637kcal75g0g37.5g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino375g1275kcal86.2g198.7g13.9g22.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 600g203kcal18.4g29.4g0.6g0g
Ketsuppi, Felix38g34kcal0.4g7.9g0.2g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g75g210kcal14.2g0.1g16.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g38g135kcal10.5g0.7g10.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3516g5411kcal436.8g512g174.8g51.8g
Valittu annoskoko1758g2706kcal218.4g256g87.4g25.9g
Annoskoko puolitettuna879g1353kcal109.2g128g43.7g13g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649