Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%63g106kcal12.5g0g6.2g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino63g212kcal14.4g33.1g2.3g3.7g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 100g34kcal3.1g4.9g0.1g0g
Ketsuppi, Felix6.2g5.6kcal0.1g1.3g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g13g35kcal2.4g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.2g23kcal1.7g0.1g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.6g0g1.4g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 2.5g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g902kcal72.8g85.2g28.8g8.4g
Valittu annoskoko293g451kcal36.4g42.6g14.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna147g226kcal18.2g21.3g7.2g2.1g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.5g4.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649