Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%625g1062kcal124.9g0g62.5g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino625g2124kcal143.7g331.1g23.1g37.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1000g338kcal30.6g49g1g0g
Ketsuppi, Felix63g56kcal0.6g13.1g0.3g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g125g350kcal23.7g0.1g27.5g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g63g225kcal17.5g1.2g16.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 150g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5860g9019kcal727.6g853.2g291.2g86.2g
Valittu annoskoko2930g4510kcal363.8g426.6g145.6g43.1g
Annoskoko puolitettuna1465g2255kcal181.9g213.3g72.8g21.6g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649