Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1000g1700kcal200g0g100g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino1000g3400kcal230g530g37g60g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1600g542kcal49g78.4g1.6g0g
Ketsuppi, Felix100g90kcal1g21g0.5g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g200g560kcal38g0.2g44g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g100g360kcal28g2g27g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Korppujauho 40g147kcal4.2g30g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9380g14436kcal1165.2g1366g466g138.2g
Valittu annoskoko4690g7218kcal582.6g683g233g69.1g
Annoskoko puolitettuna2345g3609kcal291.3g341.5g116.5g34.6g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649