Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%125g212kcal25g0g12.5g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino125g425kcal28.7g66.2g4.6g7.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 200g68kcal6.1g9.8g0.2g0g
Ketsuppi, Felix13g11kcal0.1g2.6g0.1g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g25g70kcal4.7g0g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g13g45kcal3.5g0.2g3.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho 5g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1172g1804kcal145.2g170.4g58.4g17.2g
Valittu annoskoko586g902kcal72.6g85.2g29.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna293g451kcal36.3g42.6g14.6g4.3g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.5g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649