Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%187g319kcal37.5g0g18.7g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino187g637kcal43.1g99.3g6.9g11.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 300g102kcal9.2g14.7g0.3g0g
Ketsuppi, Felix19g17kcal0.2g3.9g0.1g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g38g105kcal7.1g0g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g19g68kcal5.2g0.4g5.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g57kcal4.9g0.1g4.1g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Korppujauho 7.5g28kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1758g2706kcal218.2g255.8g87.2g25.8g
Valittu annoskoko879g1353kcal109.1g127.9g43.6g12.9g
Annoskoko puolitettuna440g677kcal54.6g64g21.8g6.5g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649