Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 500g1603kcal133.9g0g119.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g63g65kcal4.9g10.2g0.4g1.2g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Kookosöljy 100g13g111kcal0.1g0g12.4g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g663g338kcal9.3g49.7g7.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g19g14kcal1.4g1.8g0.1g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g63g19kcal0.6g3.7g0.6g1.9g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)19g14kcal0.2g3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3050g4428kcal305.6g154.8g281.8g12.8g
Valittu annoskoko1525g2214kcal152.8g77.4g140.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna763g1107kcal76.4g38.7g70.5g3.2g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536