Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 600g1923kcal160.6g0g143.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g75g78kcal5.9g12.2g0.4g1.5g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Kookosöljy 100g15g133kcal0.1g0g14.9g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g795g405kcal11.1g59.6g8.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g23g17kcal1.7g2.1g0.1g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g75g23kcal0.7g4.5g0.7g2.2g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)23g17kcal0.2g3.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3660g5313kcal366.4g185.6g337.6g15.4g
Valittu annoskoko1830g2657kcal183.2g92.8g168.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna915g1328kcal91.6g46.4g84.4g3.9g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536