Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2564kcal214.2g0g191.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g100g104kcal7.9g16.3g0.6g2g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kookosöljy 100g20g177kcal0.2g0g19.8g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g1060g541kcal14.8g79.5g11.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g23kcal2.3g2.9g0.2g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g100g30kcal1g6g1g3g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)30g23kcal0.3g4.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g7084kcal489.2g247.8g450.8g20.6g
Valittu annoskoko2440g3542kcal244.6g123.9g225.4g10.3g
Annoskoko puolitettuna1220g1771kcal122.3g62g112.7g5.2g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536