Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 900g2885kcal240.9g0g215.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g113g117kcal8.9g18.3g0.7g2.2g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Kookosöljy 100g23g200kcal0.2g0g22.3g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g1193g608kcal16.7g89.4g13.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g34g25kcal2.5g3.2g0.2g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g113g34kcal1.1g6.7g1.1g3.4g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)34g25kcal0.4g5.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5490g7970kcal550.2g278.4g507.2g23g
Valittu annoskoko2745g3985kcal275.1g139.2g253.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna1373g1992kcal137.6g69.6g126.8g5.8g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536