Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g641kcal53.5g0g47.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kookosöljy 100g5g44kcal0g0g5g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g265g135kcal3.7g19.9g2.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.5g5.6kcal0.6g0.7g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g25g7.5kcal0.2g1.5g0.2g0.7g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)7.5g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g1771kcal122.2g62g112.4g5.2g
Valittu annoskoko610g885kcal61.1g31g56.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna305g443kcal30.6g15.5g28.1g1.3g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536