Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 300g962kcal80.3g0g71.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g38g39kcal3g6.1g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Kookosöljy 100g7.5g67kcal0.1g0g7.4g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g398g203kcal5.6g29.8g4.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g11g8.4kcal0.8g1.1g0.1g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g38g11kcal0.4g2.2g0.4g1.1g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)11g8.4kcal0.1g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1830g2656kcal183.6g92.8g169g7.6g
Valittu annoskoko915g1328kcal91.8g46.4g84.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna458g664kcal45.9g23.2g42.3g1.9g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536