Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)399g1398kcal51.1g278.3g7.6g12.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)399g655kcal99.8g3.6g26.4g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g150g524kcal41.9g0g37.4g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Ketsuppi, Felix100g90kcal1g21g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2316g5646kcal415g606.4g166.4g25.6g
Valittu annoskoko1158g2823kcal207.5g303.2g83.2g12.8g
Annoskoko puolitettuna579g1412kcal103.8g151.6g41.6g6.4g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288560