Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)466g1631kcal59.6g324.7g8.9g14.9g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)466g764kcal116.5g4.2g30.7g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g175g611kcal48.9g0g43.7g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Ketsuppi, Felix117g105kcal1.2g24.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2702g6587kcal484.4g707.6g194g29.8g
Valittu annoskoko1351g3294kcal242.2g353.8g97g14.9g
Annoskoko puolitettuna676g1647kcal121.1g176.9g48.5g7.5g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288560