Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)800g2800kcal102.4g557.6g15.2g25.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)800g1312kcal200g7.2g52.8g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g300g1050kcal84g0g75g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Ketsuppi, Felix200g180kcal2g42g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g11312kcal831.8g1215g333.2g51.2g
Valittu annoskoko2320g5656kcal415.9g607.5g166.6g25.6g
Annoskoko puolitettuna1160g2828kcal208g303.8g83.3g12.8g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288560