Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)200g699kcal25.6g139.2g3.8g6.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)200g327kcal49.9g1.8g13.2g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g75g262kcal21g0g18.7g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Ketsuppi, Felix50g45kcal0.5g10.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1158g2823kcal207.8g303.4g83g12.8g
Valittu annoskoko579g1411kcal103.9g151.7g41.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna290g706kcal52g75.9g20.8g3.2g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288560