Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)200g700kcal25.6g139.4g3.8g6.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)200g328kcal50g1.8g13.2g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g75g263kcal21g0g18.7g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Ketsuppi, Felix50g45kcal0.5g10.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2828kcal208g303.8g83.2g12.8g
Valittu annoskoko580g1414kcal104g151.9g41.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna290g707kcal52g76g20.8g3.2g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288560