Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)266g932kcal34.1g185.5g5.1g8.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)266g437kcal66.6g2.4g17.6g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g100g349kcal28g0g25g0g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.2g0.2g7.5g0g
Ketsuppi, Felix67g60kcal0.7g14g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1544g3764kcal277.2g404.2g111g17g
Valittu annoskoko772g1882kcal138.6g202.1g55.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna386g941kcal69.3g101.1g27.8g4.3g
Arvot/100g100g244kcal18g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288560