Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)333g1165kcal42.6g231.9g6.3g10.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)333g546kcal83.2g3g22g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g125g437kcal34.9g0g31.2g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Ketsuppi, Felix83g75kcal0.8g17.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1930g4705kcal345.8g505.4g138.6g21.2g
Valittu annoskoko965g2353kcal172.9g252.7g69.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna483g1176kcal86.5g126.4g34.7g5.3g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288560