Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g63g16kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Margariini, 60%, Rainbow4.7g26kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 4.4g13kcal0g3.2g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.3g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.9g21kcal0.6g3.8g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g203kcal4g30.4g6.4g4.6g
Valittu annoskoko105g101kcal2g15.2g3.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna53g51kcal1g7.6g1.6g1.2g
Arvot/100g100g96kcal1.9g14.4g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967