Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g626g156kcal6.3g28.8g1.9g11.3g
Margariini, 60%, Rainbow47g258kcal0.4g0.4g28.2g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 44g132kcal0g32.4g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta13g45kcal1.6g8.8g0.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 69g209kcal6g38.1g1.3g9.6g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g2027kcal41.2g303.4g64.8g47.4g
Valittu annoskoko1050g1013kcal20.6g151.7g32.4g23.7g
Annoskoko puolitettuna525g507kcal10.3g75.9g16.2g11.9g
Arvot/100g100g97kcal2g14.4g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967