Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g125g31kcal1.3g5.8g0.4g2.3g
Margariini, 60%, Rainbow9g52kcal0.1g0.1g5.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 8.8g26kcal0g6.5g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.5g9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 14g42kcal1.2g7.6g0.3g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g405kcal8.2g60.8g13g9.6g
Valittu annoskoko210g203kcal4.1g30.4g6.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna105g101kcal2.1g15.2g3.3g2.4g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967