Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g2000g500kcal20g92g6g36g
Margariini, 60%, Rainbow150g825kcal1.4g1.4g90g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 140g422kcal0.1g103.7g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta40g144kcal5.2g28g0.8g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 220g669kcal19.2g121.9g4.2g30.6g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6714g6481kcal132.4g970.4g206.8g151.6g
Valittu annoskoko3357g3240kcal66.2g485.2g103.4g75.8g
Annoskoko puolitettuna1679g1620kcal33.1g242.6g51.7g37.9g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967