Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g250g63kcal2.5g11.5g0.8g4.5g
Margariini, 60%, Rainbow19g103kcal0.2g0.2g11.3g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 18g53kcal0g13g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta5g18kcal0.7g3.5g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 28g84kcal2.4g15.2g0.5g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g811kcal16.8g121.4g26g19g
Valittu annoskoko420g405kcal8.4g60.7g13g9.5g
Annoskoko puolitettuna210g203kcal4.2g30.4g6.5g4.8g
Arvot/100g100g97kcal2g14.4g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967