Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g313g78kcal3.1g14.4g0.9g5.6g
Margariini, 60%, Rainbow24g129kcal0.2g0.2g14.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 22g66kcal0g16.2g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta6.3g23kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 34g105kcal3g19.1g0.7g4.8g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g1013kcal20.6g151.8g32.4g23.8g
Valittu annoskoko525g507kcal10.3g75.9g16.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna263g253kcal5.2g38g8.1g6g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967