Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g438g110kcal4.4g20.1g1.3g7.9g
Margariini, 60%, Rainbow33g181kcal0.3g0.3g19.7g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 31g92kcal0g22.7g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta8.8g32kcal1.1g6.1g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 48g146kcal4.2g26.7g0.9g6.7g
Vehnäjauho puolikarkea 43g147kcal4.4g29.9g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1419kcal29g212.4g45.2g33.2g
Valittu annoskoko735g709kcal14.5g106.2g22.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna368g355kcal7.3g53.1g11.3g8.3g
Arvot/100g100g97kcal2g14.4g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967