Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g500g125kcal5g23g1.5g9g
Margariini, 60%, Rainbow38g206kcal0.3g0.3g22.5g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 35g106kcal0g25.9g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta10g36kcal1.3g7g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 55g167kcal4.8g30.5g1g7.6g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1679g1620kcal33g242.4g51.6g37.8g
Valittu annoskoko839g810kcal16.5g121.2g25.8g18.9g
Annoskoko puolitettuna420g405kcal8.3g60.6g12.9g9.5g
Arvot/100g100g97kcal2g14.4g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967