Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g563g141kcal5.6g25.9g1.7g10.1g
Margariini, 60%, Rainbow42g232kcal0.4g0.4g25.3g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 39g119kcal0g29.2g0g0g
Valkopippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta11g41kcal1.5g7.9g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 62g188kcal5.4g34.3g1.2g8.6g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.4g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g1824kcal37.2g273.2g58.2g42.6g
Valittu annoskoko945g912kcal18.6g136.6g29.1g21.3g
Annoskoko puolitettuna473g456kcal9.3g68.3g14.6g10.7g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967