Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 167g38kcal0.9g5.8g0.5g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g494g297kcal7.4g64.2g0.5g4.4g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g250g15kcal0.2g1.2g1g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g166g274kcal33.2g0g16.6g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g63g48kcal0.6g15.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g1343kcal84.6g172.8g37.4g13.4g
Valittu annoskoko1140g672kcal42.3g86.4g18.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna570g336kcal21.2g43.2g9.4g3.4g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198