Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 200g46kcal1.1g6.9g0.6g2.8g
Peruna, keskikokoinen 60g593g356kcal8.9g77.1g0.6g5.3g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g300g18kcal0.3g1.5g1.2g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g199g329kcal39.9g0g19.9g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g76g58kcal0.7g18.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g1612kcal101.8g207.4g44.8g16.2g
Valittu annoskoko1368g806kcal50.9g103.7g22.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna684g403kcal25.5g51.9g11.2g4.1g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198