Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 234g53kcal1.3g8.1g0.7g3.3g
Peruna, keskikokoinen 60g692g415kcal10.4g89.9g0.7g6.2g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g350g21kcal0.3g1.7g1.4g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g233g384kcal46.5g0g23.3g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g88g67kcal0.8g21.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g1880kcal118.6g242g52.4g19g
Valittu annoskoko1596g940kcal59.3g121g26.2g9.5g
Annoskoko puolitettuna798g470kcal29.7g60.5g13.1g4.8g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198