Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 300g68kcal1.7g10.4g0.9g4.2g
Peruna, keskikokoinen 60g889g534kcal13.3g115.6g0.9g8g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g450g27kcal0.4g2.2g1.8g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g299g494kcal59.8g0g29.9g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g114g86kcal1g27.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g2418kcal152.4g311.2g67.2g24.4g
Valittu annoskoko2052g1209kcal76.2g155.6g33.6g12.2g
Annoskoko puolitettuna1026g604kcal38.1g77.8g16.8g6.1g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198