Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 33g7.6kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g99g59kcal1.5g12.8g0.1g0.9g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g50g3kcal0g0.2g0.2g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g33g55kcal6.6g0g3.3g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g13g10kcal0.1g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g269kcal16.8g34.4g7.4g2.8g
Valittu annoskoko228g134kcal8.4g17.2g3.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna114g67kcal4.2g8.6g1.9g0.7g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.5g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198