Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 334g76kcal1.9g11.5g1g4.7g
Peruna, keskikokoinen 60g988g593kcal14.8g128.5g1g8.9g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g500g30kcal0.5g2.5g2g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g332g548kcal66.5g0g33.2g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g126g96kcal1.1g30.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g2686kcal169.6g345.8g74.6g27.2g
Valittu annoskoko2280g1343kcal84.8g172.9g37.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna1140g672kcal42.4g86.5g18.7g6.8g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198