Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 534g122kcal3g18.4g1.6g7.5g
Peruna, keskikokoinen 60g1582g949kcal23.7g205.7g1.6g14.2g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g800g48kcal0.8g4g3.2g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g532g878kcal106.4g0g53.2g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g202g154kcal1.8g48.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7300g4300kcal271.4g553.6g119.6g43.4g
Valittu annoskoko3650g2150kcal135.7g276.8g59.8g21.7g
Annoskoko puolitettuna1825g1075kcal67.9g138.4g29.9g10.9g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198