Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 67g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g198g119kcal3g25.7g0.2g1.8g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g100g6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g67g110kcal13.3g0g6.6g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g25g19kcal0.2g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g537kcal34g69.2g14.8g5.4g
Valittu annoskoko456g269kcal17g34.6g7.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna228g134kcal8.5g17.3g3.7g1.4g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198