Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g297g178kcal4.4g38.5g0.3g2.7g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g150g9kcal0.1g0.7g0.6g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g100g165kcal19.9g0g10g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g38g29kcal0.3g9.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g806kcal50.6g103.6g22.4g8.2g
Valittu annoskoko684g403kcal25.3g51.8g11.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna342g202kcal12.7g25.9g5.6g2.1g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198