Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 133g30kcal0.7g4.6g0.4g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g395g237kcal5.9g51.4g0.4g3.6g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g200g12kcal0.2g1g0.8g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g133g219kcal26.6g0g13.3g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g51g38kcal0.5g12.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g1075kcal67.8g138.4g30g11g
Valittu annoskoko912g537kcal33.9g69.2g15g5.5g
Annoskoko puolitettuna456g269kcal17g34.6g7.5g2.8g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198