Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen240g334kcal45.6g0g16.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.5g0.1g1.2g
Porkkana keitetty75g20kcal0.4g3.8g0.1g1.9g
Ohrasuurimo 60g193kcal4.9g37.9g1.2g4.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.6g19kcal1.3g0.3g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2892g1309kcal109.2g121.8g39.2g16.4g
Valittu annoskoko1446g655kcal54.6g60.9g19.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna723g327kcal27.3g30.5g9.8g4.1g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422