Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen320g445kcal60.8g0g22.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Porkkana keitetty100g27kcal0.6g5.1g0.2g2.6g
Ohrasuurimo 80g258kcal6.6g50.5g1.6g6.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala8.8g25kcal1.8g0.4g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3856g1745kcal146g162.6g52.6g22g
Valittu annoskoko1928g873kcal73g81.3g26.3g11g
Annoskoko puolitettuna964g436kcal36.5g40.7g13.2g5.5g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422