Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400g556kcal76g0g28g0g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Porkkana keitetty125g34kcal0.7g6.4g0.2g3.2g
Ohrasuurimo 100g322kcal8.3g63.2g2g7.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala11g31kcal2.2g0.5g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4822g2183kcal182.6g203.6g65.4g27.4g
Valittu annoskoko2411g1091kcal91.3g101.8g32.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna1206g546kcal45.7g50.9g16.4g6.9g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422