Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2099g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen560g778kcal106.4g0g39.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g315g189kcal4.7g40.9g0.3g2.8g
Porkkana keitetty175g47kcal1g8.9g0.3g4.5g
Ohrasuurimo 140g451kcal11.5g88.4g2.8g10.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala15g43kcal3.1g0.8g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6748g3055kcal255.2g284.8g91.6g38.2g
Valittu annoskoko3374g1527kcal127.6g142.4g45.8g19.1g
Annoskoko puolitettuna1687g764kcal63.8g71.2g22.9g9.6g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422