Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2399g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen640g889kcal121.5g0g44.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Porkkana keitetty200g54kcal1.2g10.2g0.4g5.2g
Ohrasuurimo 160g516kcal13.2g101g3.2g12.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala18g49kcal3.5g0.9g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7712g3491kcal291.6g325.4g105g44g
Valittu annoskoko3856g1746kcal145.8g162.7g52.5g22g
Annoskoko puolitettuna1928g873kcal72.9g81.4g26.3g11g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422