Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen80g111kcal15.2g0g5.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.8g0g0.4g
Porkkana keitetty25g6.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Ohrasuurimo 20g64kcal1.6g12.6g0.4g1.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.2g6.2kcal0.4g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana964g436kcal36.2g40.6g12.8g5.4g
Valittu annoskoko482g218kcal18.1g20.3g6.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna241g109kcal9.1g10.2g3.2g1.4g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422