Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2999g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal151.9g0g56g0g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.7g58.5g0.4g4g
Porkkana keitetty250g68kcal1.5g12.7g0.5g6.5g
Ohrasuurimo 200g644kcal16.5g126.2g4g15.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9640g4364kcal364.6g406.6g131g54.8g
Valittu annoskoko4820g2182kcal182.3g203.3g65.5g27.4g
Annoskoko puolitettuna2410g1091kcal91.2g101.7g32.8g13.7g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422