Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen160g222kcal30.4g0g11.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.3g11.7g0.1g0.8g
Porkkana keitetty50g14kcal0.3g2.5g0.1g1.3g
Ohrasuurimo 40g129kcal3.3g25.2g0.8g3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.4g12kcal0.9g0.2g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1928g873kcal73g81.2g26.2g10.8g
Valittu annoskoko964g436kcal36.5g40.6g13.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna482g218kcal18.3g20.3g6.6g2.7g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422